SIMBIOZA GIBA TUDI ČETRTIČ!

September 1, 2017

Vse življenje se gibamo. Simbioza giba 2017, že četrtič, skupaj gibamo v tednu med 14.10.2017 in 21.10.2017, nato pa skozi celotno leto in vse letne čase. Gibanje, rekreacija, športna rekreacija, šport. Za vse generacije od -9 mesecev do 100+ po celotni Sloveniji.

 

KAJ?

Simbioza giba je vseslovenski prostovoljski projekt na področju gibanja, športne rekreacije, športa, telesne kulture  in medgeneracijskega sodelovanja. Naša želja je, da odpremo športne objekte in združimo ponudnike različnih gibalnih aktivnosti in vse, ki bi si želeli informacij ,začeti, nadaljevati ali pa preizkusiti nekaj popolnoma novega na gibalno, rekreativnem, športnem področju. Tako skozi akcijo ponujamo priložnost vsem generacijam od -9 mesecev do 100+ let, da spoznajo nove zvrsti aktivnosti športno rekreativne vadbe in se udeležijo različnih vadb vsak dan med med 14.10.2017 in 21.10.2017.

 

ZAKAJ?

Skozi akcijo in projekt Simbioza giba zagovarjamo, da gibanje pomeni življenje in življenje je gibanje, zato je ključnega pomena, da sporočilo o zdravem načinu življenja širimo in krepimo zavest o pomenu dnevnega gibanja za zdravje človeka in kvalitetnejše (tretje) življenjsko obdobje.

 

KDO

Simbioza giba je namenjen vsem generacijam od -9 mesecev do 100+ let.

 

KJE

Po celotni Sloveniji – vseslovenska akcija gibanja in medgeneracijskega sodelovanja. Organizirano in neorganizirano...G I B A M O !

 

PRIJAVE ZA PONUDNIKE LOKACIJ IN LOKACIJE:

Od 1.9.2017 naprej- pridružite se nam in bodite del vseslovenske akcije SIMBIOZA GIBA 2017.

Prijavite se lahko TUKAJ. 

 

PRIJAVE ZA UDELEŽENCE:

Od 2.10.2017 naprej- gibajte z nami! Preko telefonske številke 040 336 311 ali preko spletne strani www.simbioza.eu. Vse življenje se gibamo!

Vlada RS je sprejela Nacionalni program o prehrani in telesni dejavnosti za zdravje, ki predvideva možnosti za spodbujanje aktivnega življenjskega sloga za vse generacije in s katerim se vsebinsko pokriva tudi koncept Simbgioze giba. Projekt sofinancira MZ in je del prizadevanj Dober tek Slovenija za več gibanja in bolj zdravo prehrano, partnerja projekta sta tudi Nacionalni inštitut za javno zdravje in Fakulteta za šport, Univerze v Ljubljani.

 

 

SIMBIOZA GIBA 2017 v sodelovanju s partnerji:
Ministrstvo za zdravje
Nacionalni inštitut za javno zdravje
Olimpijski komite Slovenije
Fakulteta za šport, Univerza v Ljubljani
Zavarovalnica Triglav 

Please reload

DOSEGLJIVI SMO

NASLOV

NAROČITE SE NA NOVICE

POVEŽITE SE Z NAMI

PONEDELJEK - PETEK

9:00 - 17:00

POKLIČITE NAS

040336311

Simbioza Genesis, so.p.
Letališka cesta 3
1000 Ljubljana​

info@simbioza.eu

  • Facebook Simbioza
  • Twitter Simbioza
  • Youtube Simbioza
  • LinkedIn Simbioza

Da boste vedno na tekočem: