Priprave z najboljšimi slovenskimi športniki

August 10, 2018

K zdravemu in aktivnemu življenjskemu slogu vas v okviru priprav na  7. Triglav tek podpirajo tudi nekateri najprepoznavnejši slovenski športniki. Pridružite se jim na vodeni tekaški vadbi, ki bo v torek, 21. avgusta, na Brdu pri Kranju.

 

Navdušeni tekači, rekreativni športniki in drugi, ki bi radi (še) izboljšali svoje aktivno življenje, se lahko tudi letos pod vodstvom izkušenih trenerjev pripravite na Triglav tek, ki bo drugo soboto v septembru prevetril protokolarni park Brdo pri Kranju. Brezplačni tekaški treningi potekajo v kar desetih krajih po Sloveniji.

 

Tekaškemu treningu, ki bo v torek, 21. avgusta, ob 18. uri na Brdu pri Kranju, se bodo pridružili številni profesionalni športniki, ambasadorji Triglav teka: smučarska skakalca Peter in Cene Prevc, deskarja na snegu Rok Marguč in Žan Košir, biatlonec Klemen Bauer, smučarski tekačici Vesna Fabjan in Anamarija Lampič, profesionalni skater Timotej Lampe Ignjić, ultramaratonka Nataša Robnik ter Tadej Enci, paraolimpijec/ atlet.

 

H gibanju vas bodo spodbujali v sodelovanju s priznanim tekaškim trenerjem Klemnom Dolencem. Vadba bo potekala na zelenici pri kozolcu, za hotelom Brdo.

 

Brezplačni tekaški trening je odprt za javnost. Vsi, ki se ga želite udeležiti, se morate nanj prijaviti na povezavi www.triglavtek.si/sl/vadbe.

 

Vabimo vas, da se nam pridružite in svojo tekaško pripravljenost preizkusite z nekaterimi najbolj prepoznavnimi slovenskimi športniki!

Please reload

DOSEGLJIVI SMO

NASLOV

NAROČITE SE NA NOVICE

POVEŽITE SE Z NAMI

PONEDELJEK - PETEK

9:00 - 17:00

POKLIČITE NAS

040336311

Simbioza Genesis, so.p.
Letališka cesta 3
1000 Ljubljana​

info@simbioza.eu

  • Facebook Simbioza
  • Twitter Simbioza
  • Youtube Simbioza
  • LinkedIn Simbioza

Da boste vedno na tekočem: